top of page

Personvern Erklæring

Tønsberg April 2024


 

Velkommen til SingleandMingle! Vi er glade for at du har valgt å bli medlem hos oss. Vi ønsker å informere deg om vår personvernpolicy og hvilke data vi samler inn og behandler når du bruker tjenesten vår.

 

1. Hva slags data samler vi inn:

- Personlig informasjon: Navn, e-postadresse, fødselsdato, kjønn, og annen informasjon du velger å oppgi i profilen din.

- Kommunikasjonshistorikk: Vi lagrer meldinger og annen kommunikasjon som skjer gjennom tjenesten vår.

- Teknisk informasjon: Vi samler inn informasjon om enheten du bruker, nettleserhistorikk og IP-adresse.

 

2. Hvordan bruker vi dataene:

- Vi bruker dataene dine til å tilby deg en bedre opplevelse på nettstedet, tilpasse innholdet du ser, og forbedre tjenestene vi tilbyr.

- Vi sender deg relevant informasjon og tilbud basert på din aktivitet og preferanser.

 

3. Data deling og lagring:

- Vi deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle juridiske krav eller for å drifte tjenesten vår. 

- Medlemmer i gruppen ser ikke andre medlemmer og kan ikke identifisere andre medlemmer. Crew medlemmer har tilgang på informasjon om andre crew medlemmer i Single&mingle gruppen de er medlemmer i. 

- Vi lagrer dataene dine på sikre servere og tar alle nødvendige forholdsregler for å beskytte personvernet ditt.

 

4. Dine rettigheter:

- Du har rett til å be om innsyn i hvilke data vi har om deg, og du har rett til å be om at vi sletter eller retter feilaktig informasjon.

- Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt til å behandle dataene dine, og du kan melde deg ut av tjenesten når som helst.

 

Ved å bruke SingleandMingle godtar du våre personvernregler og samtykker til behandlingen av dine data i samsvar med disse retningslinjene. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om personvern eller databeskyttelse, vennligst kontakt oss på info@singleandmingle.no. Takk for at du valgte å bli medlem hos oss!

bottom of page